BRF

Bostadsrättsförening

Vi på ProPrevent är experter på säkerhetslösningar för bostadsrättsföreningar. Vi hjälper till med det mesta av teknisk karaktär samt intrångsskydd. Våra produkter och tjänster gäller både entré, förrådsutrymmen, allmänutrymmen och de boendes lägenheter.

Vilka delar vi kan hjälpa er BRF med:

Passagesystem och Bokningssystem

Vi hjälper er med att installera och underhålla ett system där alla lägenhetsinnehavare får brickor med möjlighet att ange vem som får komma in var. Vid respektive entré installeras en porttelefon samt inne i entrén installeras en smart display för bokning av tvättstugor etc. Ni får full kontroll på vem som har tillgång till vilket utrymme, ni får kontroll på tvättider och minskar risken att obehöriga tar sig in med nycklar som är på vift. Detta är ett utmärkt sätt att förenkla och samtidigt höja säkerheten!

 System:

Passagesystem

Tvättstugebokning

Porttelefoner

Dörrpasserining

Låsjour

Vi erbjuder låsjour dygnet runt årets alla dagar. Ring oss vid vid behov.

Kamera

Önskar ni kameraövervaka vissa delar så så hjälper vi er med det. Vi sätter upp kameror i alla typer av miljöer, inomhus, utomhus etc. Vi hjälper även respektive lägenhetsinnehavare om dessa önskar kameror i hemma för att ha koll på husdjuren, se att allt är ok när man är på resa och för att dokumentera om ett inbrott eller liknande skulle ske.

Intrångsskydd

 Längsgående brytlister

En längsgående brytlist försvårar och fördröjer intrång på entréporten. Det är även ett bra inbrottsskydd att installera för respektive lägenhetsinnehavare. Fönsterlås och inkrypningsskydd är också något som i många fall bör övervägas. 

Dörrögon

Vi installerar mycket dörrögon och andra tillbehör i lägenhetsdörrar. Vi förespråkar ett dörröga med en kraftigare vidvinkel än normala dörrögon vilket ger betydligt bättre uppsikt utanför dörren. Andra bra skydd är e-eye, säkerhetsbrevlåda, låskopp och hakregel. 

Fastighetsnät data/fiber

Vi hjälper er med dragning och kontaktering av fastighetsnät mellan korskopplingsplats och in till varje lägenhet och lokal. Vi drar koppartråd och både drar och svetsar fiberkabel.

Tillhållarlås

Vi installerar alla typer av lås i både lägenhetsdörrar och andra dörrar. Att utöka intrångsskyddet med ett extralås är en bra idé. Tillhållarlås eller ”polislås” som  det ofta kallas installeras normalt sett i den övre delen av dörren. Kontakta oss så hjälper vi er.

Brandsäkerhet

Vi installerar ofta brandvarnare i lägenheter. Det finns allt ifrån jätte enkla fristående brandvarnare till brandvarnare som kopplas ihop och där alla brandvarnare tjuter i alla rum i lägenheten om även om branden startar i exempelvis köket, detta är mycket säkrare och räddar liv. Vi installerar även bransläckare och annan nödvändig utrusting i trappuppgångar och lägenheter. 

Säkra lägenhetsdörrarna

Vi levererar det svenska patenterade skyddet NoAccess vilket är otroligt mycket säkrare än alla säkerhetsdörrar på marknaden. Oavsett om du har en enkel dörr eller en säkerhetsdörr av senaste klass så tar det mellan 5-60 sekunder att bryta att dörren, normalt för en säkerhetsdörr mellan 20-30 sekunder. Genom att behålla den dörr du har oavsett om det är en dörr av normal klass eller en säkerhetsdörr kan vi genom att installera NoAccess ge tjuven en riktig match. Faktum är att i Sverige har inte en enda tjuv hittills lyckats bryta upp en dörr med NoAccess. Hemligheten består i att dörren, karmen och låset fixeras och hålls ihop vilket gör att tjuven inte kan bryta isär karm och dörr. Se gärna filmen för mer information och kontakta oss där så bokar vi upp ett möte. 

KOM I KONTAKT MED OSS 

Telefon

08-50 66 70 70

Email

kundtjanst@proprevent.se

Låt oss kontakta dig!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig