FÖRETAG

Vi på ProPrevent är experter på säkerhetslösningar mot företag. Oavsett typ av företag eller bransch så har vi kompetensen att hjälpa er.  

Vilka delar vi kan hjälpa ert FÖRETAG med:

Larm och Dimmgenerator

Vi erbjuder larm för alla typer av situationer. Larm som larmar vid eventuellt inbrott när ni inte är på plats. Många gånger kan man koppla till tillbehör såsom en dimmgenerator som rökfyller hela lokalen på några sekunder och kombinera det med blixtljus och kraftiga sirener som gör tjuven helt desorienterad. Alla tjuvar vänder och avbryter direkt när dessa system aktiveras. 

Ett annat exempel är om ni är på plats i exempelvis en butik och ni blir utsatta för hot, rån eller liknande, i detta läge aktiveras ett överfalls larm och kombinera gärna detta med en dimmgenerator som rökfyller lokalen inom några sekunder oftast så vänder förövaren  direkt.   

Porttelefon

Vi installerar fristående porttelefoner där besökare enkelt ringer på och ni öppnar med en knapptryckning på den telefon ni svarar med. Anställda tar sig in med kod eller med brickor.

Kamera

Önskar ni kameraövervaka alla eller vissa delar av era lokaler så så hjälper vi er med det. Vi sätter upp kameror i alla typer av miljöer, inomhus, utomhus etc. Vi kan installera kameror som bara dokumenterar men även mer avancerade kameror som identifierar de personer som passerar. Vi kan även installerar kameror som räknar antal passager. Kameror kan vara vara kopplade till en lokal lagringsenhet eller en molnbaserad lagringsenhet. Det är också vanligt med koppling till larmcentral där larmoperatörer kan vidtaga åtgärder om ett intrång sker exempelvis nattetid.

Passagesystem

Om ni önskar kontrollera fler dörrar, sätta upp ett system där olika personer har tillgång till olika delar av en lokal (exempelvis brukar vissa delar såsom serverrum etc inte vara tillgängligt för alla) då är det ett passagesystem ni skall ha. Vi hjälper er med att installera och underhålla dessa system. Vid respektive entré installeras en porttelefon och ett elektroniskt lås. Vid innedörrar installerar vi lås och manöverpaneler (knappsatser med läsare för brickor eller rena läsare av brickor). 

Intrångsskydd

Längsgående brytlister

En längsgående brytlist försvårar och fördröjer intrång på entréporten. Det är även ett bravskydd att installera på dörrar som kan vara mer utsatta.

Fastighetsnät data/fiber

Vi hjälper er med dragning och kontaktering av fastighetsnät i hela er lokal. Vi drar koppartråd och både drar och svetsar fiberkabel. Vi samarbetar även med flera internetleverantörer och kan erbjuda er bra avtal på internetanslutning.

Lås

Vi installerar alla typer av lås, allt ifrån elektroniska lås, hakregellås och tillhållarlås på entrédörrar till enklaste innerdörrslås och naturligtvis allt där emellan.

Brandsäkerhet

Vi installerar ofta brandvarnare hos våra kunder. Det finns allt ifrån jätte enkla fristående brandvarnare till brandvarnare som kopplas ihop och där alla brandvarnare tjuter i alla rum även om branden startar i exempelvis köket, detta är mycket säkrare och räddar liv. Vi installerar även bransläckare och annan nödvändig utrusting där behovet finns.

Konferensrum

Vi arbetar med att bygga konferensrum vilket kan innebära allt ifrån att sätta upp en tv-apparat eller en projektor och en projektorduk till hela konferensrumslösningar där vi bygger in all teknik på ett snyggt sätt och levererar bild, ljud, telefoni, videomötesutrustning etc. Vi arbetar även tillsammans med Stockholms bästa finsnickeri där specialarbeten krävs. Vill ni bygga ett konferensrum så tar vi hand om allt som krävs.

Telefoni

Vi har arbetat med telefoni i många år och har en unik kompetens inom området. Vi arbetar med marknadens bästa och mest flexibla molnbaserade telefonilösning. Kontakta oss så bokar vi upp ett möte där vi kan demonstrera och berätta mer om hur vi kan hjälpa er med allt inom telefoni!

KOM I KONTAKT MED OSS 

Telefon

08-50 66 70 70

Email

kundtjanst@proprevent.se

Låt oss kontakta dig!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig